+32 475 59 10 15
nl
en

Terra Nova

U droomt van een woning in Portugal?

Onder de naam Terra Nova werkt architect Koen Bovée samen met lokale architecten, waakt over de kwaliteit en garandeert respect voor het Portugese landschap.

Casa Queimada, Ricardo Bak Gordon

Ontdek 5 redenen om met hem uw woning te realiseren:

Bekwaam architect

Bruggeling Koen studeerde in 1999 af als architect aan St.Lucas Gent en heeft een ruime ervaring met multidisciplinaire teams leiden, projecten coördineren en creatief ontwerpen. Hij is de geknipte man om te waken over de kwaliteit van uw nieuwbouw- of renovatieproject in Portugal.

Ervaring als bouwheer in Portugal

Koen raakte gefascineerd door de Portugezen en hun land. Daarom kocht hij in 2010 een stuk grond in de Estremadura en bouwde hij er zijn vakantieverblijf. Hij weet wat de aandachtspunten en valstrikken zijn van bouwen in Portugal.

Aandacht voor authenticiteit en duurzaamheid

Wenst u dat uw Portugese woning het land, de natuur, de plek en uw eigen persoonlijkheid weerspiegelt? Dan is Terra Nova een interessant alternatief voor projectontwikkelaars die vaak bouwen zonder aandacht voor de Portugese architectuur en de ruimtelijke context. Zo bent u zeker van een goed georiënteerd én betaalbaar huis in duurzame, ecologische materialen.

Samenwerking met Portugese architecten

Voor Terra Nova werkt Koen samen met 3 Portugese architecten die harmonieus aansluiten bij zijn visie over hedendaagse architectuur. Daardoor ademt uw woning op het ritme van het zuiderse landschap en het Portugese erfgoed. Maak kennis met de architecten:

Volledige opvolging van uw project

Hebt u niet de tijd om het bouwproces in Portugal op de voet te volgen omdat uw dagelijkse bezigheden dat niet toelaten? Koen doet het voor u. Van bij het eerste contact met de Portugese architect tot aan de definitieve oplevering.

Contacteer Koen via koenbovee@skynet.be of +32 475 59 10 15.

Casa Sobral da Lagoa, Ricardo Bak Gordon


Rua do Lagar, Koen Bovée